Minifestival aan de Dijk
De eerste lustrumeditie van het

Minifestival aan de Dijk wordt een

groot feest, met als thema: Blik op oneindig


Tim Akkerman opent om 13.00 uur het festival, mede daardoor belooft het een zeer bijzondere vijfde editie te worden.

Evenals voorgaande jaren nodigen we u uit voor een wandeling door het landschap. Onderweg kunt u genieten van verrassende, intieme optredens van acteurs, dichters en musici die hun sporen inmiddels hebben verdiend.


We prijzen we ons ook gelukkig met een optreden van Mark Lotterman, een Rotterdamse singer-songwriter die al een aantal cd’s op zijn naam heeft staan en in zijn optredens het publiek muisstil weet te krijgen. Daniel Dee en Menno Smit komen wegens groot succes graag nog een keer terug op ons festival. Evenals Harmonice uit Barendrecht. Ook Van Bezemwijk en Dennis Smit komen samen met een gezamenlijk programma. Als nieuwkomers hebben we Emellan geprogrammeerd, een muzikaal duo uit onze regio. Zangeres en storyteller Lena Evora neemt u mee naar oneindig mooie muzikale sferen vol heimwee en verlangen.

En herinnert u zich Tineke Blok die tijdens het Eten aan de Dijk in de levensgrote taart zong?

Zij komt graag met haar nieuwe ensemble Guinevere een programma vol pop/folk met een Keltisch sausje verzorgen.

De mobiele cinema is weer aanwezig en er is nog meer! De kinderprogrammering wordt uitgebreid, Tante T. komt langs en we hebben verschillende loslopende acts. Ook zijn er iets langere voorstellingen op een nieuwe locatie op ons festival. De hele middag is er een podium met live muziek naast het terras met hapjes en drankjes, ook dit krijgt een nieuwe een bijzondere invulling
Het Minifestival aan de Dijk wordt georganiseerd door:


Yvonne van der Haven van Stichting Vollemaan


Paul Casteleijn Hoveniers.